Yacht service

Sundal Yacht har over 30 års erfaring med båthold, og vet godt hva som kreves for at båten din alltid kan være på vannet så du kan nyte båtsesongen uten bekymringer.

Enhver båt krever vedlikehold og Sundal Yacht samarbeider med noen av bransjens mest erfarne og dyktige service menn, reparatører og teknikere innen alle fagfelt. Disse har 20 til 30 års erfaring som reisemontører for Fairline UK og Sunseeker UK. Med bakgrunn fra båtbygging, garanti arbeid og vedlikehold sørger de for at du alltid vil få høy kvalitet og sikkerhet på alt arbeid som utføres på båten din.

Send forespørsel

Serviceavtale og vedlikehold

Vi kan utfører service på din båt. De rutinerte teknikerne kan diagnostisere båten din og reparere eller anbefale utbedringer på stedet. Vi kan sørge for å klargjøre båten før den går i vinteropplag så den er klar for neste sesong. Ønsker du en fast avtale med oss, kan du være trygg på at båten din er godt ivaretatt året rundt. På sikt er planen å få en mobil servicebil med verktøy og delelager som kan komme der din båt er, i hele Norge, på kort varsel.

Send forespørsel

Utbedringer og oppgraderinger

Ønsker du en unik båt eller har du spesielle ønsker eller behov? Vi kan ordne det meste innen oppgraderinger av båten. Vi kan vise til noen av Norges flotteste og mest påkostede båter, som er blitt ombygd etter kunders behov og ønsker. Sørg for at din båt er slik DU vil ha den.

Send forespørsel

Deler

Du kan enkelt bestille deler til båt gjennom Sundal Yacht. Vi har gode kontakter direkte med leverandører og kan effektivt skaffe deler. Ta kontakt på mobil +47 414 39 000 eller epost  post@sundalyacht.com, og vi kan raskt få gjennom bestillingen.

Bestill deler Gå til Sunseeker shop

Noen av våre referanser