BLI BEDRE KJENT MED MANHATTAN 55

BLI BEDRE KJENT MED MANHATTAN 55

PROFIL

INTERIØR

SPESIFIKASJONER

LENGDE (LOA)

17,21 M | 56,6 FOT

BREDDE

4,87 M | 16,0 FOT

DYBDE

1,37 M

VEKT

27.000 KG

FERSKVANNSKAPASITET

600 L

BLACK WATER TANK

150 L

DRIVSTOFFKAPASITET

2.200 L

GJESTER

OPP TIL 6

MANNSKAP

OPP TIL 1 (OPSJON)

KABINER

3

BAD

2

MOTOR

VOLVO PENTA OPP TIL 1.600 HK.

FARTSPOTENSIALE

32 KNOP

RANGE @ 21 KNOP

230 NAUTISKE MIL

FREMDRIFT

AKSLING ELLER PODS

GENERATOR

11KW@50HZ – 13.5KW@60HZ

 

Last ned brosjyre

MANHATTAN 55

Manhattan 55, som eksemplifiserer det siste innen Sunseekers eksepsjonelle designmuligheter, er omhyggelig designet for å forbedre komfort og cruising, samtidig som eierne får et stort utvalg av sosiale rom – vanligvis bare sett i større yachter.

Den utvendige stylingen inneholder enestående mengder buet glass og detaljer i rustfritt stål for å understreke dyktigheten, mens eksklusive utrykket avslører den innovative designen og oppmerksomheten på detaljer som har gått inn i denne nye flybridge-modellen.

En nøkkelfunksjon som virkelig skiller Manhattan 55 fra sine kolleger, er det innovative drevne glass cockpit / byssevinduet som kan senkes ved å trykke på en knapp, og som sammen med den åpne cockpitdøren skaper et virkelig eksepsjonelt innvendig / utvendig miljø.

Med flere sosiale soner, 3 cabiner med 6 sengeplasser og en ekstra sengplass i den aktive cabinen er dette båt som tilfredstiller de beste behov.

Se gjennomgangen på Manhattan 55 med Sean Robertson, salgs- og markedsdirektør i Sunseeker International. Her vil du få en grunndig gjennomgang av hele båten, både store og små detaljer.

Manhattan 55 gjør det mulig for eieren å nyte den overdådige plassen det åpne oppsettet gir, og viser den fantastisk velutstyrte badeplattformen og Beach Club. Dette området tilbyr et innbydende rom for familie og venner å nyte valgfri innebygd grill, hoveddusj og nedfelling av akterspeilet.

FÅ MER INFORMASJON OM MANHATTAN 55

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM MANHATTAN 55

Hidden

SUNSEEKER MANHATTAN

MANHATTAN 55

MANHATTAN 68