SPESIFIKASJONER OG UTSTYR

Registrert i NOR-SIS: Ja

Type: Cabincruiser

Merke: Sunseeker

Motor Type: Volvo Penta D8 1200 hk.

Årsmodell: 2019

Vekt: 19000 kg

Lengde: 54 fot

Lengde: 1648 cm

Bredde: 448 cm

Antall sengeplasser: 4

Drivstoff: Diesel

Farge: –

   

Pris: 11 300 000 kr

FÅ mer informasjon

SUNSEEKER PREDATOR 50

På vegne av en kunde har vi nå mulighet til å presentere strøken og velutstyrt Sunseeker Predator 50. Markedets største 50” da Predator 50 egentlig er en 54” med total lengde 16,48 meter.

Båten kan føres med båtførerbevis!

Båten er registrert i skipsregisteret.

Ny romselig og veldig praktisk kalesje løsning 2021! Kalesje strukket maks ut både i bunn og topp. (160.000,-)

INFO OM BÅTEN

Den ble levert ny i Juni 2019 og oppleves som i dag som ny med et lyst og tidløs design.

Som markedets største 50” (54”) har Predator 50, 1 meter lengre vannlinje enn andre båter i denne størrelsen. Volumet og opplevelsen i denne båten er rett og slett fantastisk.
Båten skjærer gjennom sjøen på en myk og elegant måte som Sunseeker har vært kjent for i alle år.
Med svært god lydisolering(lav DB), er man skjermet fra motorlyd og bølgetreff i alle hastigheter noe som er særegent for Sunseeker Predator og til stor forskjell fra kjente båtprodusenter i tilsvarende størrelser.

Dette er en svært romslig og luksuriøs båt som er veldig godt utstyrt i sin klasse og skal det sammenlignes med tilsvarende nye Sunseekere kan man beregne en utgangspris på ca 18 mill avhengig av utstyr.
Den nye generasjon Sunseeker Predator med store oversiktlige vinduer, stort elektrisk tak i glass/carbon og et lekkert design som oser av kvalitet og råskap. Igjen er dette en Sunseeker DNA.

Skal du på et større eventyr med Predator 50 blir alt mulig. Ved å tilby fleksibilitet og design av ypperste klasse setter Predator 50 en ny standard for mindre yachter skapt for deg som vil cruise deg gjennom livet på sjøen. For Predator 50 er fokuset luksus og allsidig bruk og har derfor en åpen planløsning. Akterut i båten kan dører og vindu i glass åpnes helt, for en enda mer romslig følelse, og båten oppleves mer som en 60”.
Som fører av båten har du full oversikt gjennom hele båten noe som igjen gjør det og legge til havn mer oversiktlig. Som med glassdørene akterut, er det også et fleksibelt hardtop tak i Carbon som kan åpnes helt for en total åpen følelse gjennom hele båten.

Det er 3 salonger i båten, som alle er plassert strategisk for å utnytte komfort og design på en best mulig måte. Akterut er det gjort plass til både grill, beach club og salong. I salongen kan seter justeres og snus, så det skal tilpasse ditt behov til enhver tid. Bord kan felles inn, slik at man kan oppbevare gjenstander også i litt tøffere sjø.

Med en hydraulisk badeplattform på ca 450KG som kan senkes så mye som opptil 40 cm under vannlinjen, er det fullt mulig å skape en egen privat “strand” for store og små. Egen garasje med plass til en Williams JET tender 3.25 (ingen andre 50” kan ta en like stor rib i garasjen) og med god plass på badeplattform til vannscooter og andre vannleker, er det ingen dager på sjøen som skal være kjedelige.

Med en åpen og gjennomgående løsning med fokus på sosialisering, er det også områder for avslapning. På babord side av førerposisjon er en forkortet sofagruppe i fartsretning. Ved å ha sofagruppe i fartsretning vil plassen oppleves som komfort også i tøffe bølger. Med tak som kan åpnes over, kan plassen brukes like mye til soling og følelsen av å være ute, selv om man er inne.

Predator 50 har 4(6) soveplasser. Master Lugar med eget en suite bad som er godt utstyrt, god takhøyde og romslig. Her er det god plass til å gjøre seg klar for kvelden eller det som måtte trenges. Lugaren i baugen er stor og romslig med god takhøyde. Sengen kan splittes fra dobbeltseng til 2 enkeltsenger ut i fra ditt behov. Fra lugaren er det egen dør inn til bad nr 2, noe som gjør at det også kan brukes som et ensuite bad. Med takvindu får man mer følelse av en master lugar, enn at det er lugar i baugen. Det er fokusert på god oppbevaringsplass i begge lugarer og ellers i båten.

Alle lugarer har egne koøyer, dette gjør at du alltid vil ha frisk luft om du ikke ønsker å bruke aircondition som er i alle rom. I messen er det romslig salong som er perfekt plass til frokost og enkle måltid. Med bord som kan senkes og heves, gjør dette at du har ekstra sengeplass til barn eller ved ekstra overnattingsgjester, igjen viser Predator 50 at det er fokus på funksjonalitet og design.

I byssa er det, god lagringsplass med alt av nødvendige kjøkkenapparater og kan også smykke seg med en oppvaskmaskin, her skal du ikke bruke tid på oppvasken i ferien. På fremre dekk er det stort område til soling som folder seg rundt takvinduet til lugaren i baugen. Her er det justerbare seter/senger som gjør at du oppnår maksimal komfort samt smart oppbevaring for drikke.

Ved ankeret er det et stort oppbevaringsrom i dekket hvor man kan henge fendere lett tilgjengelig for å få samlet alt på ett sted, dette og andre detaljer er det som gjør at Predator 50 til en nytelse på sjøen. Her er det tenkt på all til hver minste detalj. Dette er en båt som må oppleves.
Med sin romslige plass og flere soner for sosialisering og avslapning, er dette båten som vil gjøre livet på sjøen helt eksepsjonelt.

LUKSUS MØTER YTELSE Britiske Sunseeker har siden starten i 1969 jaget det perfekte. Resultatet er en rekke prisvinnende yachter som kombinerer ren luksus med rå ytelse. Sunseeker setter standarden for innovasjon i yachtmarkedet, og er stolte av at andre kopierer de gode løsningene. Det brede utvalget av modeller er i konstant utvikling og strekker seg i dag fra 38 til 161 fot. SAMMENLIGN OSS MED KONKURRENTENE Våre båter tåler en sammenligning. Med en Sunseeker Yacht får du tykkere gods, større volum og en båt som er dimensjonert for å tåle nordiske forhold. Resultatet er en bedre balansert båt som kan konkurrere på ytelse selv om den er både større og tyngre. VI ER DER FOR DEG Ved behov for service er vi aldri mer enn 24 timer unna. Vi tar servicen der båten ligger, du trenger ikke komme til oss. HAR DU SPØRSMÅL? Ta kontakt for en hyggelig båtprat.

Sunseeker Norge, Trond Sundal Epost: trond@sunseekeryacht.no Telefon: +47 414 44 000

FÅ MER INFORMASJON OM BÅTEN

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM BÅTEN

Hidden