SPESIFIKASJONER OG UTSTYR

Registrert i NOR-SIS: Ja

Type: Cabincruiser

Merke: Sunseeker

Motor Type: 2 x Volvo Penta D8 600 hk

Årsmodell: 2019

Vekt: 19 000 kg

Lengde: 54 fot

Lengde: 1646 cm

Bredde: 448 cm

Antall sengeplasser: 4

Drivstoff: Diesel

 

   

Pris: 9 900 000 kr

For komplett liste og informasjon om utstyr ta kontakt.

FÅ mer informasjon

EKSTERIØR

INTERIØR

SUNSEEKER PREDATOR 50

Sunseeker Norge har gleden av å presenter strøken Sunseeker Predator 50.

– Registrert i skipsregisteret.
– Nytt teppe i hele båten våren 2022. Meget behagelig å gå på!!
– Ny kalesje. Ombygd løsning sikrer stort volum!
– Kan føres på båtførerbevis!

Sunseeker Predator 50 har en stor hev/senk badeplattform. Garasjen er av de største som båter på denne størrelsen har. Williams 325 får plass her. Grill og benk er integrert i luken utvendig.

Akterdekket er romslig, med sittegruppe og bord som kan slåes inn. 2 x Eberspacher uttak sørger for behagelig temperatur utover kveldene. Nytt kalesjedesign sørger for veldig god plass. Den som sitter på aktre sofa, kan sitte helt normalt uten at man kommer i kontakt med kalesjen.

Dør og vindu mellom akterdekk og salong kan åpnes opp, da får man en veldig romslig og gjennomgående salong fra førerposisjon og helt bak til akterdekk. Sosiale sittegrupper sørger for mye hygge utover kveldene.

På baugen er det en romslig solseng for fine sommerdager.

Vel inne i båten har Sunseeker designet båten med romslig sofagruppe på babord side akter. På styrbord side er det hev/senk TV, vinkjøler, isbit-maskin og romslige skap for oppbevaring. Store vindusflater sørger for god utsikt og godt med lys inne i båten. Lenger fremme på babord side er det en mindre sofagruppe. Denne passer utmerket som oppholdssted for passasjerer under seilas. God utsikt alle veier, samtidig som man sitter nærme den som sitter på førerposisjon.

Fra førerposisjon har båtfører god sikt fremover. Baugen legger seg fint ned når båten kommer opp i fart. Autopilot, VHF, radar, 2 x navigasjon skjerm gjør navigasjon enkelt, og hendig joystick sørger for enkel manøvrering til kai. Stor takluke og sidevindu betjenes enkelt.

Videre ned i båten finner vi sittegruppe og bysse. Bysse med micro/kombiovn, oppvaskmaskin, platetopp og kjøl/frys. Mange skap sørger for god plass til oppbevaring. Sofagruppen på styrbord side har sosial utforming mot bysse. Stor utsparing i tak mellom øvre og nedre dekk sørger for mye lys og god romfølelse i nedre salong. Nytt teppe 2022. Veldig behagelig og fint teppe.

Denne Predator 50 har 2 kabiner. En romslig lugar i baug med egen inngang til toalett. Seng kan deles som 2 separate eller en dobbel seng. Mastercabin er plassert mot akter. Stor lugar med eget bad. Tv innfelt i vegg.

Båten har Individuelle soner for aircondition. Stereoanlegg er også delt i soner, og kan spilles hvor og hva etter eget ønske.

LUKSUS MØTER YTELSE – Britiske Sunseeker har siden starten i 1969 jaget det perfekte. Resultatet er en rekke prisvinnende yachter som kombinerer ren luksus med rå ytelse. Sunseeker setter standarden for innovasjon i yachtmarkedet, og er stolte av at andre kopierer de gode løsningene. Det brede utvalget av modeller er i konstant utvikling og strekker seg i dag fra 38 til 161 fot.

VI ER DER FOR DEG – Ved behov for service er vi aldri mer enn 24 timer unna. Vi tar servicen der båten ligger, du trenger ikke komme til oss.


HAR DU SPØRSMÅL? Ta kontakt for en hyggelig båtprat.

FÅ MER INFORMASJON OM BÅTEN

Hidden

FÅ MER INFORMASJON OM BÅTEN

Hidden
image_pdf