Sundal Yacht feirer trettiårsjubileum i år, og har store planer for både Sunseeker-agenturet, båtmegling og service til båteiere.

I år er det tretti år siden Trond etablerte seg i båtbransjen. Siden den gang har Sundal Yacht både drevet med formidling, service og vedlikehold, samt bygget opp Fairline i Norge. De siste årene har Sundal vært eneimportør for Sunseeker, og levert flere nye båter til det norske markedet.

I år har også Sundal Yacht etablert sin førster avdeling på Vestlandet med nyåpnet kontor i Ålesund, og om kort tid flytter de inn i nye lokaler i Færder/Tenvik. I april lanserte de nye nettsider og ny profil, og satser videre med både Sunseeker, båtformidling og service. Sundal Yacht har blant annet en bred serviceavdeling med egne servicebiler som dekker hele Norge.

– Vi har med profesjonelle båtbyggere med erfaring fra de store verftene, og utfører alt fra montering av nytt utstyr til full renovering. Vi er for eksempel i stand til å strippe ned en båt fullstendig for så å bygge den opp på ny. Stadig flere ønsker slike tjenester utført av en seriøs og dyktig leverandør med båtkyndige håndverkere, og det har vi, forteller Trond Sundal, som reklamerer med at tjenestene omfatter hele landet. Les mer om Sundal Yacht Service her.

Nye, spenstige modeller

Sunseeker i England satser friskt om dagen, og har blant annet introdusert Superhawk 55 og nye Predator 65. Sundal Yacht har allerede en Manhattan 55 i produksjon for levering i 2023, og som følge av situasjonen i verden vil flere nye båter som er i produksjon være tilgjengelig for levering til deg tidligere enn før antatt.

Importør Trond Sundal i Sunseeker Yacht Norge har lang og tung erfaring i båtbransjen, og er i ekstase over Sunseekers utvikling de siste årene. – Sunseeker har vært representert i Norge siden tidlig på 80-tallet og var i lang tid den største leverandøren av cabincruisere. Etter at jeg bygget opp Fairline fra 2000 til 2008 ble jeg forespurt av Sunseeker om å ta stafettpinnen videre, og vi er godt i gang. Vi skal bli best på service og Sunseeker, forteller Trond Sundal, og fortsetter:

– Sunseeker er kjent for sine sjøegenskaper, blant annet på grunn av oppbyggingen av båten med skrog, innerliner og overbygg for å få båten stivere. Det er også måten båtene bygges på med god dimensjonering og lavt støynivå på grunn av V-gir som gjør at motorene ikke er montert inne i salongen. Dette, kombinert med et frekt designspråk som er fremtidsrettet, gjør at jeg har svært stor tro på Sunseeker fremover, sier han.

30 år gir erfaring

Sundal har drevet med båtformidling i tretti år. Det har gitt et utstrakt og omfattende kontaktnett både i Norge og ute i verden. I tillegg til å være båtmegler og selge båten i inn- eller utland, kan også Sundal Yacht hjelpe kunder med å finne drømmebåten gjennom et stort nettverk. Sundal Yacht har lang erfaring med både import, registrering i Skipsregisteret og andre nødvendige tjenester for å få oppfylt båtdrømmen.